Obuka i podrška

Trimble Ag ima bogatu ponudu mogućnosti za distributere i klijente kako bi naučili da efikasno koriste naše proizvode. Ljudi uče na različite načine tako da nastojimo da ponudimo razna edukativna sredstva prilagođena svakome. U nastavku možete dobiti više informacija o mogućnosti obuke i podrške.

Elektronsko učenje

Korisnici softvera mogu pretražiti uputstva koja se mogu odštampati i izložena su korak po korak, pogledati video-snimke, preuzeti ažuriranja desktop softvera i radne procese za Trimble Ag Software u Osnovnim praktičnim uputstvima. Starije verzije desktop Trimble Ag Software i Farm Works Software® možete naći na ovom linku. Na kraju, korisnici softvera mogu naći ovde najnovija ažuriranja sofvera i poboljšanja.

Korisnici hardvera i softvera mogu učiti u skladu sa svojim mogućnostima na veb-sajtu Learn.Trimble.com, gde će naći mnogo modula za elektronsko učenje. Posetite Learn.Trimble.com da biste se registrovali ili prijavili.

Osnovna praktična uputstva

Časovi obuke

Softver onlajn obuka dostupna je putem sedmičnih vebinara. Klijenti će putem i-mejla dobiti pozivnicu nakon kupovine proizvoda Farmer Fit, Farmer Pro ili Advisor Prime. Obuka je dostupna na engleskom, a u budućnosti će biti uključeni i drugi jezici.

Hardver obuka za klijente dostupna je preko Trimble distributera. Da biste stupili u kontakt sa Trimble distributerom u vašoj sredini, kliknite ovde

Pronađite lokaciju distributera

Korisnička podrška

Hardver klijenti treba da se obrate svom distributeru ako imaju pitanja u vezi sa podrškom. Kliknite ovde da biste stupili u kontakt sa Trimble distributerom u vašoj sredini.

Softver klijenti mogu da se obrate svom distributeru ili da pošalju i-mejl pomoću Trimble Ag Software uvažavajući sledeće korake:

  • Prijavite se na Trimble Ag Software
  • Kliknite na upitnik koji se nalazi u gornjem desnom uglu
  • Kliknite na i-mejl podrška
  • Popunite formular kako biste poslali pitanje službi za podršku

Pronađite lokaciju distributera

Podrška za distributere

Da li ste Trimble ovlašćeni distributer ili Vantage Partner kojem je potrebna obuka i podrška?

Pogledajte naš raspored za obuku distributera ili kliknite dole da biste se prijavili i pristupili svim izvorima za distributere.

Ag Resource Center

Radno vreme i kontakt informacije softverske podrške

Region Kontakt informacije
Amerike Ponedeljak – petak 6.00 – 16.00 (MT)
+1-800-282-4103

Video-snimci

Korisnici hardvera i softvera mogu pretražiti naše video-snimke za obuku na platformi YouTube. Prijavite se na Trimble Ag kanal za obuku da biste bili obavešteni kada se pojavi nov sadržaj. Informacije o prodaji i marketingu možete naći na Trimble Agriculture kanalu.

Korisnici softvera mogu naći više resursa o upravljanju imanjem ovde, uključujući i vebinare, video-snimke i elektronske knjige.

Pogledajte YouTube video-snimke