Agricultural Intelligence in your hands

Inovativna i prilagođena korisniku precizna poljoprivredna tehnologija kompanije Trimble Agriculture pomaže poljoprivrednicima da praktičnim promenama maksimizuju profitabilnost celokupnog imanja.

Find Your Ideal Solution

Kao što poljoprivrednici dobro znaju, ne postoje dve identične parcele. U stvari, ne postoje dva identična područja na jednoj parceli. Produktivnost varira u zavisnosti od promena u vrsti tla, pH nivoima, topografiji itd. Poboljšavajući vašu celokupnu efikasnost, precizna poljoprivreda će imati efekta i na druge stvari osim stanja vaše parcele — manje vremena provedenog u kabini, veća ušteda na ulaganjima i produktivnije vođenje imanja.

Find Your Ideal Solution

Your Ulitmate Guide to Precision Ag ebook cover

Da li ste tek čuli za preciznu poljoprivredu?

Vodič kroz preciznu poljoprivredu kompanije Trimble Agriculture sadrži informacije koje su vam potrebne. U ovoj BESPLATNOJ elektronskoj knjizi nalazi se sve što treba da znate kako biste zakoračili u svet precizne poljoprivrede, od objašnjenja tehnologije pa sve do načina na koji će ona koristiti vama i vašem imanju.

Da li ste stručnjak? Pronađite naše vrhunske savete o tome kako da poslove na svom imanju podignete na viši nivo.

Preuzmite elektronsku knjigu Vodič kroz preciznu poljoprivedu!

Povežite svoje imanje | Navođenje i upravljanje

Linija Android displeja kompanije Trimble Agriculture pomaže poljoprivrednicima da brzo i efikasno dovrše poslove na polju dok u realnom vremenu sa najvećom preciznošću mapiraju i prate informacije sa parcele.

Trimble Ag Software

Povežite svoje imanje | Upravljanje podacima

Softver Farmer Core kompanije Trimble Agriculture dopunjuje postojeća Trimble rešenja i pomaže zemljoradnicima da lako upravljaju podacima o preciznoj poljoprivredi. Softver Farmer Core će pojednostaviti podešavanje vašeg displeja kako biste izvukli najbolje iz svakog dela vaše zemlje. Trimble softver pomaže zemljoradnicima da planiraju svoje useve, obavljaju poslove na imanju, prate šta se dešava na njivi i vode pouzdanu evidenciju o usevima tokom cele godine.

Trimble softver pomaže zemljoradnicima da planiraju svoje useve, obavljaju poslove na imanju, prate šta se dešava na njivi i vode pouzdanu evidenciju o usevima tokom cele godine.

Aplikacija FAST

Da li vas interesuje koja bi kombinacija preciznih poljoprivrednih proizvoda bila savršena za vas? Pronađite idealno rešenje tako što ćete odgovoriti na deset pitanja u vezi sa potrebama svog imanja. Svako pitanje će pomoći našem sistemu da vam preporuči najbolje rešenje.

Screenshot of the Fast app

Da li želite da saznate više o specifičnim proizvodima koji mogu unaprediti vaše poslovanje? Kliknite na dugme koje se nalazi dole kako biste pronašli najbližeg distributera.

Distributeri

Hajde da počnemo

Iskoristite potencijal dokazano precizne poljoprivredne tehnologije kompanije Trimble kako biste poboljšali sadnju i setvu, i uvećali produktivnost i profitabilnost tako što ćete smanjiti nepotrebna ulaganja.

Gde se može kupiti