Trimble Agriculture | COVID-19 

Saopštenje povodom pandemije virusa COVID-19

Budući da smo globalna kompanija koja ima na hiljade međunarodnih kontakata, bezbednost i dobrobit naših zaposlenih, klijenata i poslovnih partnera jesu naši prioriteti. Svesni smo činjenice da su životi svih nas pogođeni aktuelnom pandemijom virusa COVID-19 (koronavirusa) i želimo da vas uverimo u to da Trimble može da vam obezbedi sredstva za sve vaše potrebe.

Najpre želimo da vam kažemo da i dalje poslujemo. Poljoprivreda je industrija od vitalne važnosti koja obezbeđuje hranu za svetsku populaciju, i u povoljno i u nepovoljno vreme. Smatramo da nam je dužnost da pružimo podršku poljoprivrednicima u ovom veoma važnom periodu. Osim što proizvodi hranu, poljoprivreda doprinosi i mnogim drugim industrijama, kao što su saobraćajna i tekstilna industrija i ugostiteljstvo.

S obzirom na sve to, naše osoblje za podršku, operacije i logistiku stoji vam na raspolaganju kako bi odgovorilo na vaše narudžbe i ispunilo vaše zahteve. Osim toga, Trimble Agriculture i Vantage Resellers i dalje posluju i spremni su da vam pruže još bolju podršku u ovom periodu. Da biste pronašli kontakt informacije najbližeg distributera, koristite našu alatku za pronalaženje lokacije distributera.

Trimble Agriculture je posvećen kontinuiranom uspehu svih koji rade u okviru ove industrije. Izuzetno je važno da naši klijenti mogu da računaju na nas tokom nepredvidive pandemije koronavirusa.

Recite nam kako vam možemo pomoći. Zajedno ćemo prebroditi ovaj težak period.

Trimble Agriculture

Obratite se najbližem distributeru

Budite u toku

Dok i dalje pratimo prilično nestabilnu situaciju zbog pandemije virusa COVID-19 (koronavirusa) i nastojimo da joj se prilagodimo, Trimble Agriculture želi da zahvali svima koji i dalje rade u korist svih nas.

Da biste bili u toku sa tim šta preduzimamo da bismo pružili podršku našim klijentima tokom pandemije koronavirusa, molimo vas da posetite linkove u okviru celine ‘Najnovije informacije’ koja se nalazi u nastavku ili naš profil na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, LinkedIn, i Instagram.


Najnovije informacije:
14. april – Pročitajte naš najnoviji blog koji će vam otkriti pet načina na koji vam tehnologija može pomoći da bezbedno i efikasno nastavite sa poslom. 

1. april – Za naše poslovne partnere, posetite ovu stranicu sa resursima da biste dobili više informacija, upoznali najbolju praksu i predloge koji se tiču ovog izazovnog vremena.

30. martPročitajte naš najnoviji blog o mogućem uticaju na poljoprivredu i kako Trimble Agriculture planira da vam bude na raspolaganju tokom ovog vremena.

Svesni smo da se suočavate sa neizvesnošću. Želimo da vas obavestimo da kompanija Trimble i dalje posluje i poštuje smernice vlade kako bi zaštitila svoje klijente, distributere, poslovne partnere i zaposlene. Još uvek smo posvećeni poboljšanju vaše produktivnosti u ovim teškim vremenima dok činimo sve što možemo kako bi drugi ostali bezbedni i zdravi.

Trimble Agriculture